Allt om Fasta!

Lär dig fasta framgångsrikt, effektivt och ändamålsenligt!

Kursbeskrivning

Vad är fasta? Hur påverkar det kroppen? Hur länge ska man fasta? Vad kan man äta och dricka under fastan? Varför ska man fasta? Är det skillnad för killar och tjejer? Kan man kombinera träning och fasta? Hur påverkas vi hormonellt och vad är fördelarna med fasta? Frågorna är många, men svaren är desto fler i denna kurs: ALLT OM FASTA!!

Med nästan 50 videolektioner ger kursen dig friheten att utforska världen av periodisk fasta i din egen takt! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, vill köra 5:2, förlängd fasta eller periodisk fasta, kommer du att fördjupa din förståelse och optimera ditt tillvägagångssätt! Denna kurs belyser, och förklarar på djupet, de många hälsofördelarna med periodisk fasta, inklusive viktminskning, ämnesomsättningsoptimering och insulinreglering, MEN, den ger dig även praktiska verktyg som kommer göra processen lättare, mer effektiv samt optimal för din kropp ur ett metaboliskt och inflammatoriskt perspektiv!

Så gör dig redo att ta kontroll över din hälsa med periodisk fasta!

Kursinnehåll

Jacob Hellberg

Rita Johansson

Territory Manager

Vilken kurs!!! Jag rekommenderar starkt till alla som vill lära sig hur man bäst tar hand om sin hälsa. Jag har lärt mig så mycket matnyttigt som jag kan ha med mig i vardagen. Jag förstår min kropp mer och kan gör hälsosammare val. I början trodde jag att fastan var dålig för kroppen men Gud så mkt bättre jag mår nu när jag låter min kropp vila utan mat. Jag förstod mer insulinpåverkan på kroppen och ser tydligare mitt ”varför” i det hela. Tack snälla Jacob 🙏🏼

Course Pricing